Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Té , mint TŐZEGÁFONYA

 2011.08.03. 13:16

Mindenek előtt! Ma reggel, amikor ránéztem blogom statisztikájára, azt hittem, hogy nem látok jól, ugyanis a látogatók száma százszorosára nőtt! Természetesen láttam magam előtt, hogy a sok meghatódott sorstársam, magára ismer a blog olvasása közben és megnyugszik a tanácsok láttán, de ez hamar szertefoszlott.

Nem kellett sokáig gondolkodnom azon, hogy hogyan lehet, ez a hirtelen történt fantasztikus látogató szám növekedés, mert eszembe jutott, hogy a tegnapi blog témája mi volt. Hát a szex. Mint tudjuk ez az egyik leggyakrabban keresett szó az internetnek a kusza világában, így hát nem csoda, hogy megtalálták páran a blogomot.

Azért azt hozzáteszem, ha a 367 látogatóból, csak 150 nő volt, és ebből hacsak 30 végig olvasta a bejegyzést, és ha csak 3 lesz ebből is rendszeres olvasó, akkor már megérte.

 

Na, akkor rátérnék a mai nap témájára, ami a Tőzegáfonya :)

Előző bejegyzéseimben már egy-két szót említettem róla, de nem véletlenül. Ez a bogyó a felfázással küszködők egyik csodaszere.

 Hogy miért?

Kezdjük, akkor a leggyakoribb kiváltó oknál. Ezt a nyavalyát az E.coli baci húgyútban való elterjedése okozza a leggyakrabban (lsd. előző bejegyzések). Egyesek vizelete tartalmaz egy bizonyos glükoprotein nevezetű anyagot, ami a bacihoz kapcsolódva nem engedi azt szaporodni. Akinek ez a vegyület nincsen jelen a vizeletében, vagy nem olyan koncentrációban (pl.: ÉN), az sokkal érzékenyebb illetve hajlamosabb a felfázásra.

Itt jön a lényeg: nagyon okos kutatók rájöttek, hogy bizony ez a csodabogyó a humán glükoproteinnel hasonlóan viselkedő anyagot tartalmaz, amely meggátolja az E.coli megjelenését a húgyútakban.

Miért jó még?

Klinikai kutatások bebizonyították, hogy a tőzegáfonya kivonat használatával, lerövidül a krónikus bakteriális fertőzés ideje, tehát hamarabb gyógyul, lecsökkenti az antibiotikumos kezelés időtartalmát.

 

Ami egyébként kiemelendő még, hogy ez bizony nem csak nőknél alkalmazható gyógynövény, mert bizony a férfiak prosztata megnagyobbodásának kezelésére is alkalmas.

Ha még mindig nem lenne elég, jó ha tudod, hogy ez a bogyesz tele van antioxidánsokkal, amik lassítják a sejtek örgedését.

Milyen formában kapható?

Van minden. Nektár, kapszula, tea,stb. a lényeg, hogy ha bármelyik formában is alkalmazod ártani biztos nem ártasz vele.

Nehány termék:

-Béres Tőzegáfonya kapszula

-Calivita URX kapszula

-Apotheke- tőzegáfonya tea

Ezek a legismertebbek, de nagyon sok van. Patikában, bioboltokban és gyógynövény boltokban is kaphatóak.

 

Annyit azért hozzáfűznék, hogy nagyon fontos, hogy ne csak tömd magadba ezt a készítményt, hanem az is, hogy sokat igyál, mert csaka folyadékkal együtt fog eljutni a hatóanyag oda ahova kell.

Most egyenlőre ennyi. Most egy kis létszám növelés következik: szex,szex,szex :)

Címkék: szex antioxidáns kapszula gyógymód tőzegáfonya felfázás glükoprotein

A bejegyzés trackback címe:

https://miertfaj.blog.hu/api/trackback/id/tr633122677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása