Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Na és a szex?

 2011.08.02. 09:53

Hmmm, igen, ez egy fogós kérdés, leginkább ebben a témakörben. Ternészetesen minden orvos rávágja, hogy nem ajánlja, amíg a panaszok nem enyhülnek, vagy adott esetben, el nem múlnak.

Azért gondolj bele, van egy alhasi fájdalmad, folyamatos vizelés ingered, egy égő húgycsőved, én nem hiszem, hogy ezek mellett neked még a szex fog a legjobban kelleni, bár ki tudja...

A felfázásnak, vagy hívjuk hólyaghurutnak, van egy olyan változata, amit nászutas húlyaghurut, ami a gyakori szexuális együttlétek után jelentkezik. A leggyakrabban ezt a betegséget (nem csak a nászutas hólyaghurutnál) az E. coli nevezetű baktérium okozza, aminek a normális közege a bél. Az már közel se ideális, ha ez a baci eljut a hüvely vagy a mi esetünkben az alsó húgyútba.   Az, hogy ez a baci, bizony eljusson oda ahova nem kéne, az egyik módja a szex. Nem kell ecsetelnem, hogy hogyan is történik ez (de nem kell egyből az anális szexre gondolni..), de így vagy úgy, eljut oda ahol semmi dolga nincs.

Itt azért a probléma ugye kettős, mert egy hüvely fertőzéssel megspékelt hólyaghurut nem egy csodás párosítás, és ha az egyik el is múlna, az majd hogy nem biztos, hogy a másik visszafertőzi, tehát lányok, asszonyok türelem. (nem mintha én kibírnám...)

Amúgy, ha ez az eset fenn áll, akkor kérdezzétek meg az orvosotokat, hogy a partnereteket nem kell e kezelni, mert ha olyan a fertőzés, csak ping-pongozni fogtok vele, ami senkinek sem jó.

Még ami talán hasznos lehet: 1. próbáljátok meg a pamutbugyit előtérbe helyezni (bugyi alatt nem csak a nagyibugyit értem, hanem francia bugyi, tanga, stb.)

2. menzesz alatt inkább tampont használjatok a feljebb ecsetelt E.coli baci miatt.

Most egyenlőre ennyi, ha eszembejut még valami úgy is írok.

Olyan jó lenne tudni, hogy olvassa e valaki egyáltalán, van e haszna ennek az egésznek...

Címkék: szex betegség nemi hólyaghurut

A bejegyzés trackback címe:

https://miertfaj.blog.hu/api/trackback/id/tr653119385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása