Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2. nap..

 2011.08.11. 13:47

Elvileg, csak hogy a közepébe vágjak, a következő 3 napban eléggé nagy esélyem van a teherbeesésre.

Hallottam én már mindenféle praktikát, hogy számolj, hőt mérj, előtte 3 napig ne szeretkezzél a pároddal, párnázd fel a popódat, menjél fel gyertya állásba, egyél spenótot, igyál cickafark teát, gyakoroljad az aviva tornát, egyél méhpempőt. Ezer és egy praktika van, amit ki lehetne próbálni, de tényleg mindegyik működne, nem lennének meddő párok a világon.

Az én fantáziámat, akkor is izgatja a dolog, hogy vajon tényleg van tuti módszer (a szex-szel párosítva), ami tényleg segíti a teherbeesés esélyét? A kívánt eredményt?

Na majd most kiderítem. Ezt a peteérésemet a visszatartott szeretkezésnek és a stresszmentesítésnek szentelem, hátha...

Ez mit is jelent? Elég sok helyen olvastam azt, hogy ha 3 napig nem szeretkezel (termékeny időszak előtt) a pároddal, (amibe beletartozik természetesen a maszturbáció is), akkor az ejakuláció során nagyobb spermium számú és frissebb sperma fogja célba venni az érett petesejtet. Na most, ha 3 napot nem bír ki a párod anélkül, hogy ne húzogassa meg a kukacát, akkor bizony nagyban befolyásolja a spermiumok minőségét.

Igen, ezekkel a praktikákkal az a baj elsősorban, hogy tudatos előkészületeket igényelnek, így az együttlétek elvesztik az improvizálás izgalmát...., de valamit valamiért.

Igazából nálunk szó sincsen erről, hogy most tudatosan egymásra sem nézünk, csak az anyag jó legyen, a helyzet az, hogy hulla fáradtak vagyunk mind a ketten. Alap esetben sem szoktunk 2-3 napnál többet kihagyni.

Stressz. Nyílván ez is egy olyan dolog, ami egy bizonyos szintig hajtja az embert, mert ugye teher alatt nő a pálma, de egy idő után az a pálma is megtörik. Nálam az utóbbi időben eléggé rossz volt a helyzet és megszólalt a stressz sziréna és ilyenkor egy kis megálljt kell parancsolnia az embernek. Nehéz az biztos, hiszen általában ezek a tényezők, amik a stresszt okozzák, rajtunk kívül állnak, de nagyon sok esetben saját magunk generáljuk a problémát magunknak.

Nagyon fontos ilyenkor, hogy kinek milyen párja van, mert sokat tud segíteni az emberen egy jó támasz.  A stressz bizonyítottan befolyásol élettani folyamatokat, pánikbetegséget okoz, szorongássá válhat és bizony ez a nőknél akár ciklus kimaradással is járhat.

Nem csak a nőknél okoz ez gondot, hanem a férfiaknál is. Eleve nehéz egy olyan férfivel mit kezdeni az ágyban, aki a mindennapos gondjaiba temetkezik és egyáltalán nem adja át magát az élvezetnek és sajnos ennek érezhető és szemmel látható jele is van. Fontos ilyenkor a megértés, de a legfontosabb kibeszélni a dolgokat és teljes mértékben kiállni az ember párja mellett.

A mai esti program: egy jó séta, finom vacsi, forró zuhany és a többit meg találjátok ki :) :P

 

 

Címkék: szex stressz terhesség meddőség minőség sperma peteérés termékenység ejakuláció pete praktikák magömlés

A bejegyzés trackback címe:

https://miertfaj.blog.hu/api/trackback/id/tr113145998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása