Mi bajom lehet...

 2011.08.01. 12:19

Lássuk, mi lehet a következménye, ha nem kezelik ezt a nyavalyát:

Hirtelen ami így az eszembe jut, az a vesemedence gyulladás. Mivel, nem kezelték a felfázást, adot esettben rosszabbodhat a helyzet, ami azt jelenti, hogy a bacik szépen elindulnak a felső húgyút irányába és a húgyhólyag és a húgyvezetékeken át eljut a vesébe. Ne engedd idáig fajulni a dolgot, mert marha fájdalmas.

Előfordulhat, hogy maga a betegséged a felfázás tüneteit produkálja, de lehet, hogy közel se ez az alapvető problémád. Sajnos elég gyakran előfordul, a kismedence gyulladás, ami a női nemiszervek gyulladását foglalja össze. Természetesen ez is kezelhető, de ha nem veszed komolyan a tüneteket, akkor bizony ennek a következménye akár meddőség is lehet.

Tehát alapvetően, ha azt hiszed, hogy ez egy mezei kis "felfázás", akkor bizony tévedsz. Nem azt mondom, hogy azonnal hívj mentőt, de vedd a kellő komolysággal a dolgot, mert nagyon megütheted a bokádat.

Ugye, azt se felejtsük el, hogy ha el is mész orvoshoz, akkor mondj el szépen minden tünetet, vigyél magaddal a reggeli vizelet közeép sugarából (ami azt jelenti, hogy ügyesen nem az pisi elejéből hanem a közepéből vegyél mintát), hogy egy gyors tesztet lehessen készíteni. Ha már kezeltek antibiotikummal, ezt is mondd meg a dokidnak, mert ha túl sokszor kezelnek erős antibiotikummal, ahogy már előző bejegyzésben említettem, a baci bizony rezisztensé vállhat, így nem fog hatni a gyógyszer, mind amellett, hogy bizony a hüvelyflórát teljesen felborítja és már nem csak a felfázással, hanem bizony a hüvelygombával is küzdeni fogsz. Így ha antibiotikumot kapsz, kérjél mellé probiotikumot, a bél flóra miatt, és hüvelykúpot a hüvelygomba megelőzése miatt!

Remélem van akinek tudok ezzel segíteni és remélem vigyáztok magatokra, mert amiket itt leírok sajnos a legtöbbjén én átmentem és mondhatom nem volt egy leányálom.

Már harmadik napja szedem az URX-et, úgy néz ki még mindig jó, de nagyon oda kell figyelnem a folyadék bevitelre, mert ahogy érzem, hogy nem ittam eleget, sajnos egy kicsit romlik a helyzet, de még mindig nem annyira, mint  régebben.

Címkék: orvos gyógyszer fertőzés gyógynövények felfázás szövődmények hólyeghurut

A bejegyzés trackback címe:

https://miertfaj.blog.hu/api/trackback/id/tr563116599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása