Talán működik!

 2011.07.30. 18:42

Ez most nagyon halkan mondom, de nagyon úgy néz ki, hogy megtaláltam az első dolgot, ami végre segít.

Amit tegnap hoztak házhoz és kőkemény 26000 ft-ba került (mert két adaggal vettem), ez az URX. D-mannos-t tartalmaz ami egy különleges cukor molekula, ami a veséből a vizeletbe választódik ki, így a húhyhólyag és a húgycsó nyálkahártyájáról valahogy lefejti a bacikat. Na most lehet, hogy valami fertelmes balgaságot írtam,de az biztos, hogy nekem használ. Ha érdekel, itt több dolgot is megtudhatsz erről a termékről http://vitalroad.com/index.php?c=44&pid=112.

A biztonság kedvéért azért próbálok jó sokat inni (teákat elsősorban), de most egyenlőre teljesen elégedett vagyok.

Biztos van olyan, aki még nem volt felfázva, na az aki ebbe a csoportba tartozik kérem tegye össze a két kezét és rebegjen el egy imát, mert oltári nagy mázlija van. Tehát annak aki nem tudja mi is ez vagy íki nem biztos benne, hogy ezzel küzd annak itt van pár támpont:

"A hólyaghurutot a köznyelvben felfázásnak is hívják, mely elnevezés csak részben helytálló. Valóban okozhatja a hideg és az alulról történő megfázás, de kiválthatják bakteriális fertőzések is. Mind a két esetben a hólyag nyálkahártyájának gyulladása okozza a panaszokat.

Miután a húgycső külső nyílása közel helyezkedik el a végbélnyíláshoz, így a vastagbélben található kórokozók nagyon könnyen átjuthatnak. A hüvely nyílása is közel van a húgycsőhöz, így a hüvely flórájának megváltozása miatt megtelepedett baktériumok is komoly veszélyforrást jelenthetnek.

A személyes higiéné is szerepet játszik a betegség előfordulásában. Azok a nők, akik például székelés után rossz irányban törlik meg végbélnyílásukat, gyakrabban szenvednek felfázástól, mint azok, akik helyesen, hátrafelé – tehát lentről felfelé - teszik.

Szó szerinti felfázásod pedig lehet attól, hogy mezítláb mászkálsz otthon, vagy nem elég vastag a cipőd talpa, de uszodában a vizes fürdőruha is okozhatja." - Na most itt jegyzem meg, hogy nekem elég csak a hideg kőre néznem, kész, már meg is van a baj.-

" A felfázás tűnetei:

  • A szokottnál jóval gyakoribb vizelési inger,
  • a vizelet csípős,
  • szagos,
  • sötét színű,
  • a vizelés fájdalommal jár a húgyhólyagban,
  • a fájdalom a kismedencében vagy az egész alhasban"

Azért itt is hozzá teszem, hogy nem mindenkinél jelentkezik minden tűnet és nem mindenképpen a papírforma szerint, pl.: mi az hogy gyakori vizelési inger? folyamatosan olyan, mintha pisilni kéne, de tudod jól, hogy nem fog jönni egy csepp sem, vizelés után folyamatos nyomó, égő fájdalom nem csak a hólyagban, hanem az egész húgycsőben, a kimenetnél a legerősebb.

Na, de hogyan tudod megelőzni? Nagyon egyszerű, ne kapdd el. Na jó, első és legfontosabb, hogy (ahogy Édesanyád, Nagyid is elmondta) soha, de soha ne lógjon ki se a hasad se a derekad. Hidd el így is lehetsz divatos és szexi, de ha éppen nem strandon vagy és döglesz meg a 40 foktól, akkor a magad érdekében hallgass rám.

 Fontos az is, hogy próbálj meg minnél több folyadékot inni, mert az segít átmosni a veséket és a hólyagot, így nehezebben telepszenek meg a bacik.

Próbálj meg nagy figyelmet szentelni az intim tisztálkodásra. Itt gondolok, a  wc használat utáni helyes megtörlést (mindig előlről hátra fele, sose vissza, mert azzal teleteszed magadat bacikkal), ha van rá módod, akkor naponta 2-3 használj intim törtlő kendőt lehetőleg szex és sport után is és természetesen a mosakodásnál is használj intim mosakodó szereket. Ha ezeket betartod, már sokat tettél azért, hogy ne nagyon legyen esélyed felfázni.

Ha már bekövetkezett a baj mit tehetsz? Én azt mondom, hogy akkor is menj el orvoshoz, ha úgy érzed, hogy nem olyan komoly. Egy vizelet leoltást megér, mert lehet egy sima gyógynövényes kezelés kevés, de ha van rá lehetőséged akkor kerüld az antibiotikumos kezeléseket, főleg akkor, ha visszatérő a probléma, mert a bacik egyre ellenállóbbak lesznek, más részt, nem csak a rossz bacikat, hanem a gyomorban és a bélben lévő jó bacikat is kiírtod ezzel.

Amennyiben még sem mész dokihoz, vagy ha mész és kaptál is receptet antibiotikumról, azért elsőnek a következőket próbáld ki:

  • Csalán, kamilla és zsurlófű tea- mindegyik célzottan jó erre a betegségre, de egy hétnél tovább nem szabad fogyasztani őket, mert a hatása hasonló lesz, mint az antibiotikumnak, de addig annyit igyál ezekből amennyit csak lehet.
  • Meleg kamillás vagy betadinos ülőfürdő- eleve a meleg enyhiti a görcsöket, a kamillának és a betadinnak fertőtlenítő hatása van.
  • Nospa és fájdalom csillapító- ezt csak akkor ha nagyon fáj és görcsöl az alsó húgyút és csak addig amíg el nem jutsz az orvoshoz. az orvosnak mindenképpen mondd el, hogy vettél be gyógyszert és kérdezd meg, hogy szedheted e és meddig.
  • Urogin- gyógynövényes tinktúra. Ha még az elején vagy a betegségnek , akkor ez egy nagyon jó megoldás. Egy nap max. 30ml lehet fogyasztani vízben vagy teában oldva. Bűn rossz az íze, de bevállik!
  • Tőzegáfonya készítmények- tea, kapszula vagy maga a gyümölcs nagyon hatásos, jelen pillanatban amit szedek az is tartalmaz tőzegáfonyát.

 

Akinek visszatérő a felfázása, mint nekem, annak a megelőzést tudom ajánlani. Egy időben szedtem én is urovaxon-t, nálam nem használt, de ez ne tántorítson el senkit. Jelenleg tényleg ezt az URX-et tudom ajánlani, mert 2 napja szedem a készítményt és jelentősen javult a helyzet nálam, és ezt a férjemmel jól meg is ünnepeltük :) :P..

Na ez egy jó reklám lett az URX-nek, de mit tegyek ha egyszer jó!!!

 

 

Címkék: egészség tünetek tanács kezelés gyógymód felfázás

A bejegyzés trackback címe:

https://miertfaj.blog.hu/api/trackback/id/tr233112478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása